Professor SLURP #kinderetiquette

Wie is professor Slurp?

Professor Slurp is een educatief concept om kinderen op een vlotte en ontspannen manier te leren over etiquette, communicatie en andere sociale vaardigheden. Samen met de warrige Professor ontdekken ze de etiquetteregels en maken ze zich sociale vaardigheden eigen.

Voor wie de training

Basisschool vanaf groep 3 t/m 8.

Uitgangspunten

  • Kennismaken, goede manieren, slechte manieren
  • Omgangsvormen, sociale vaardigheden, regels
  • Tafelmanieren
  • Telefoonmanieren en verbale communicatie
  • Kleding en non-verbale communicatie
  • Social media (groep 7 en 8)
  • Certificaat Professor Slurp

Opzet

Alle klassen vanaf groep 3 t/m groep 8 worden zes keer per schooljaar (om de 2 maanden) getraind. De laatste les wordt afgesloten met een leuke opdracht en de uitreiking van het “Fatzoen”-certificaat. Vaak koppelen wij hier een festiviteit aan, bijv. het zg. “Slurp en Smak”-feest. Ouders worden hier ook bij betrokken. Hiermee creëren we betrokkenheid van de ouders.

Naast onze trainingen kunt u van ons ook begeleiding verwachten in het tot een succes maken van het Fatzoen-traject op uw school.

Sponsorloop

Wilt u op uw basisschool Professor Slurp leren kennen ? Dat kan! Organiseer op een eigen FatZoen-sponsorloop en Professor Slurp komt bij u langs. 

Basisscholen hebben meestal het budget niet om dergelijke trainingen te bekostigen. Daarom heeft Stichting Fatzoen in samenwerking met Sponsor.School een makkelijke manier gevonden om met behulp van een sponsorloop de Professor Slurp trainingen voor de hele school te bekostigen.

Wij hebben een heel handig Fatzoen Sponsorloop pakket voor jullie gemaakt. Zodat jullie aan niets anders hoeven te denken dan aan wie jullie allemaal kunnen sponsoren per rondje!

Wilt u meer weten over deze mogelijkheden, dan kunt u ook altijd rechtstreeks contact opnemen met Yvonne Vos op 06-42115939.

Vraag direct (geheel vrijblijvend) een offerte aan voor onze sponsorloop en de Professor Slurp kinderetiquette training

4 + 3 =