Creëer een samenwerkingsgerichte werkomgeving:

Start met DISC

Ontdek ons DISC®-Stappenplan: De sleutel tot effectievere teams

Wij geloven in de kracht van (zelf)inzicht en begrip binnen teams.

Met ons DISC®-traject zetten we de eerste stap door het voorkeursgedrag, talenten, communicatiestijlen en groeipotentieel van elk teamlid in kaart te brengen. Zodra iedereen deze inzichten begrijpt, duiken we de diepte in met gerichte teamsessies.

Breng dynamiek (terug) in uw team

Teambuilding speelt een essentiële rol in het versterken van werkrelaties. Onze teambuildingactiviteiten zijn ontworpen om collega’s met elkaar te verbinden, waarbij ieders unieke talenten naar voren komen.

Ontwikkel uw team met onze trainingen en workshops

Onze workshops en trainingen zijn interactief, praktisch en leerzaam.  Onze benadering is gericht op het vergroten van zelfinzicht en kennis van omgangsvormen.

Maatwerk teamontwikkeling

Bij Fatzoen begrijpen we dat elk team uniek is. Daarom hanteren we een persoonlijke benadering, volledig afgestemd op uw specifieke behoeften. Ons proces begint met een grondige intake, waarin we samen de kern van uw teamvraag identificeren en verkennen welke aanpak hier het beste bij aansluit.

Na deze intake ontvangt u van ons een gedetailleerd programmavoorstel. Dit voorstel omvat een heldere omschrijving van de teamvraag, het gewenste eindresultaat en de gekozen werkwijze. Op deze manier werken we samen aan een plan dat niet alleen effectief is, maar ook transparant en doelgericht.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Dat kan telefonisch bij Yvonne Vos op 06-42115939. Mailen kan ook naar info@fatzoen.nl

Ja, ik wil graag gebeld worden voor meer informatie

5 + 11 =

Neem contact op

Ontdek de magische wereld van omgangsvormen en sociale vaardigheden met Fatzoen, dé specialist in workshops en trainingen. Vergroot je zelfvertrouwen, verhoog je geloofwaardigheid en creëer blijvende indrukken. Onze op maat gemaakte masterclasses en energizers zullen je helpen moeilijke situaties met gratie en tact te hanteren, terwijl je je doelen bereikt en uit de menigte springt. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie. 

Een eye-opener! Praktische inzichten en tips die direct toepasbaar zijn. Zeer aan te bevelen om een graag geziene gast te worden. We hebben erg veel lol gehad. 

Simon Boorsma

Orion Fleet Management

Geweldig: praktisch, toepasbaar en boeiend. Een aanrader voor iedereen.

Victor van Buuren

Carpet Right