MASTERCLASS 

“Hoe word je een graag geziene gast”

Masterclass voor eindexamen studenten: Hoe word je een graag geziene gast

Deze doelgerichte training is speciaal ontworpen voor eindexamenstudenten die zich bevinden op het kruispunt van hun opleidingstraject en de arbeidsmarkt. Met deze training kunnen zij vol vertrouwen de stap zetten naar een succesvolle carrière.

Belangrijke voordelen

  • Leer effectieve communicatietechnieken om positieve relaties op te bouwen.
  • Ontdek hoe je anderen kunt inspireren en nieuwsgierigheid kunt wekken.
  • Vergroot je zelfvertrouwen en word een graag geziene gast op sociale bijeenkomsten.
  • Goede voorbereiding op de arbeidsmarkt

Deze training is bijzonder waardevol voor studenten om verschillende redenen:

 1. Sociale vaardigheden: Het ontwikkelen van sterke sociale vaardigheden helpt studenten om beter te communiceren, samen te werken en relaties op te bouwen (netwerken).
 2. Zelfvertrouwen: Sociale angst en onzekerheid zijn veelvoorkomende uitdagingen voor studenten. Door te leren hoe je vrienden maakt en een graag geziene gast wordt, kunnen studenten hun zelfvertrouwen vergroten en zich comfortabeler voelen in sociale situaties.
 3. Persoonlijke groei: Deze training gaat verder dan alleen sociale vaardigheden. Het helpt studenten om zichzelf beter te begrijpen, empathie te ontwikkelen en effectiever te communiceren. Dit draagt bij aan hun algehele persoonlijke groei.

Kortom, deze training geeft studenten praktische tools en inzichten om zich voor te bereiden op een succesvol professioneel en persoonlijk leven

Praktische details

 • Duur: 2 x 2 lesuren (op verschillende dagen)
 • Handout: De belangrijkste technieken in een handige handout
 • Certificaat van Fatzoen: optioneel
 • Locatie: Op locatie

Vul de gewenste datum in en vraag direct (geheel vrijblijvend) een offerte aan

10 + 3 =

Neem contact op

Ontdek de magische wereld van omgangsvormen en sociale vaardigheden met Fatzoen, dé specialist in workshops en trainingen. Vergroot je zelfvertrouwen, verhoog je geloofwaardigheid en creëer blijvende indrukken. Onze op maat gemaakte masterclasses en energizers zullen je helpen moeilijke situaties met gratie en tact te hanteren, terwijl je je doelen bereikt en uit de menigte springt. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie.