Missie, visie, kernwaarden en pijlers

Missie

Onze missie is het zorgen voor een veilige, aangename en respectvolle omgeving op scholen en bij bedrijven.

Op scholen

We geloven dat de basis voor een respectvolle samenleving begint op scholen. Daarom zetten we ons in om leerlingen, docenten en ouders bewust te maken van het belang van respect, open communicatie en tolerantie. Met behulp van onze trainingen willen we de basis voor een generatie die elkaar accepteert en waardeert, ongeacht verschillen in achtergrond, cultuur of overtuigingen.

In het bedrijfsleven

Een positieve omgeving bevordert niet alleen de individuele groei van de medewerkers, maar ook het succes van de organisatie als geheel. We streven ernaar om bedrijven te ondersteunen bij het creƫren van een respectvolle en inclusieve cultuur waarin diversiteit wordt omarmd en iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Door middel van onze trainingen in omgangsvormen, willen we een transformatie teweegbrengen in de manier waarop mensen met elkaar omgaan op de werkvloer.

Samen op weg naar Fatzoen

Wij nodigen scholen, bedrijven en individuen uit om samen met ons op weg te gaan naar een wereld waarin vriendelijkheid, begrip en wederzijds respect hoog in het vaandel staan. Door gezamenlijk te werken aan het bevorderen van positieve omgangsvormen, kunnen we een inspirerend verschil maken in het leven van mensen en bijdragen aan een betere, harmonieuzere toekomst voor iedereen.

De 4 kernwaarden van Fatzoen

De kernwaarden zijn de waarden waar stichting Fatzoen voor staat zijn:

  1. Omgangsvormen/ Sociale vaardigheden
  2. Plezier
  3. Zelfvertrouwen
  4. Multicultureel

Pijlers

Alle trainingen zijn gebaseerd of the volgende 6 pijlers:

  1. communicatie
  2. samenwerken
  3. etiquette
  4. respect
  5. verantwoordelijkheid
  6. be social in media