Fatzoen op kantoor #kantooretiquette

 

Workshop Kantooretiquette

Bij een workshop in omgangsnormen op kantoor worden verschillende onderwerpen behandeld die betrekking hebben op professionele gedragsregels en communicatie op de werkplek. Van ergerniswekkend gedrag op de werkvloer, de “ik hoor wat je zegt”-collega, de klaag collega, de lollige collega, we kennen ze allemaal. Hoe ga je daar mee om? Hoe kun je het beste uit je collega’s halen, maar ook uit jezelf? Want een goede collega begint bij jezelf…..

Voor wie is deze workshop

Voor iedereen die dagelijks op kantoor zit.

Opzet

De workshop richt zich op het bevorderen van een positieve werkcultuur, het verbeteren van teamdynamiek en het bevorderen van respectvolle interacties tussen collega’s.

Omgangsvormen zijn de ongeschreven regels die bepalen hoe we met elkaar omgaan. Ze zijn belangrijk voor een goede sfeer, een prettige samenwerking en een positieve indruk. 

Onze workshops in omgangsvormen (zakelijke etiquette) bieden een unieke kans om uw sociale vaardigheden en professionele uitstraling te verbeteren. 

 

Kosten

Neem vrijblijvend contact op voor de incompany mogelijkheden bij uw bedrijf.  Wij maken graag een passende offerte.

Vul de gewenste datum in en vraag direct (geheel vrijblijvend) een offerte aan

10 + 7 =

Neem contact op

Ontdek de magische wereld van omgangsvormen en sociale vaardigheden met Fatzoen, dé specialist in workshops en trainingen. Vergroot je zelfvertrouwen, verhoog je geloofwaardigheid en creëer blijvende indrukken. Onze op maat gemaakte masterclasses en energizers zullen je helpen moeilijke situaties met gratie en tact te hanteren, terwijl je je doelen bereikt en uit de menigte springt. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie. 

Een eye-opener! Praktische inzichten en tips die direct toepasbaar zijn. Zeer aan te bevelen om een graag geziene gast te worden. We hebben erg veel lol gehad. 

Simon Boorsma

Orion Fleet Management

Geweldig: praktisch, toepasbaar en boeiend. Een aanrader voor iedereen.

Victor van Buuren

Carpet Right