Fatzoen op maat #etiquette #omgangsvormen

Zakelijke etiquette op maat!

Stap in de wereld van magische mogelijkheden van omgangsvormen, speciaal op maat gemaakt voor uw bedrijf of organisatie.

We beloven in ieder geval een leerzame belevenis vol inspiratie en plezier, waarin grenzen worden verlegd en magie wordt ontdekt.

  • Zakelijke omgangsvormen / Zakelijke etiquette
  • Social media etiquette
  • Kantooretiquette
  • Internationale zakelijke etiquette
  • Kleding etiquette / dress codes
  • Tafelmanieren

Voor wie is de workshop/energizer

Deze workshop is geschikt voor iedereen die zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling wil verbeteren.

Deze workshop is erg geschikt voor medewerkers in het bank- en verzekeringswezen, financiële dienstverlening, gezondheidszorg, onderwijs en horeca, waar etiquette en goede omgangsvormen een belangrijke rol spelen in het contact met klanten, collega’s en zakenpartners. 

Het is vooral nuttig voor mensen die werken in klantenservice, verkoop, horeca, onderwijs of elk vakgebied dat interactie met anderen vereist.

Inhoud in overleg op maat

  • Zakelijke etiquette
  • Certificaat van Fatzoen
  • Toverstaf die je leven verandert

Kosten

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie. Wij maken graag een passende offerte.

Vul de gewenste datum in en vraag direct (geheel vrijblijvend) een offerte aan

8 + 8 =

Meer weten?

Ontdek de magische wereld van omgangsvormen en sociale vaardigheden met Fatzoen, dé specialist in workshops en trainingen. Vergroot je zelfvertrouwen, verhoog je geloofwaardigheid en creëer blijvende indrukken. Onze op maat gemaakte masterclasses en energizers zullen je helpen moeilijke situaties met gratie en tact te hanteren, terwijl je je doelen bereikt en uit de menigte springt. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie.

We kijken positief terug op de twee presentaties van Yvonne Vos voor onze medewerkers. Ze heeft veel discussie losgemaakt over de kleding, ‘missie geslaagd’. Ze heeft een leuk verhaal en spreekt er gepassioneerd over.

Geert Samplonius

Specialist klantbeleving, Van Lanschot

Fantastisch! De etiquette workshop heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven. Een must voor iedereen die zijn sociale vaardigheden wil verfijnen.

Jacqueline van Oosten

Wijnvoordeel.nl