Hoe word je een graag geziene gast

Hoe word je een graag geziene gast

Zin in een energieke boost voor je team? Doe mee met onze workshop “Hoe word je een graag geziene gast” van Fatzoen! Perfect als kick off voor een teamvergadering, als energizer tussen de brainstormsessies of als een inspirerende workshop die je team weer op scherp stelt.

Serieus, leerzaam, maar altijd met een humorvolle knipoog. Verwacht een interactieve en gezellige sessie die jullie teamspirit versterkt. 

Onze workshop zit boordevol praktische tips, inspirerende voorbeelden en hands-on oefeningen. Na 1,5 of 2 uur beschik je over een schat aan kennis en vaardigheden, die je direct kunt toepassen in zowel je persoonlijke als professionele leven.

Voor wie is de workshop

Deze workshop is geschikt voor iedereen!

Maar natuurlijk in het bijzonder geschikt voor professionals in verschillende sectoren, waaronder het bank- en verzekeringswezen, financiële dienstverlening, gezondheidszorg, onderwijs en horec, waar etiquette en goede omgangsvormen een cruciale rol in het contact met klanten, collega’s en zakenpartners.

Opzet

De workshop biedt praktische handvatten in de omgang met anderen. We zullen duiken in hoe je empathisch kunt zijn, hoe je actief kunt luisteren en hoe je oprechte interesse kunt tonen in anderen, allemaal essentiële vaardigheden om een graag geziene gast te worden in elke situatie.

Of je nu je netwerk wilt vergroten, je persoonlijke relaties wilt verbeteren of gewoon een positieve indruk wilt maken op de mensen om je heen, deze workshop is de sleutel tot succes.

Kosten

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Wij maken graag een passende offerte.

Vul de gewenste datum in en vraag direct (geheel vrijblijvend) een offerte aan

2 + 6 =

Neem contact op

Ontdek de magische wereld van omgangsvormen en sociale vaardigheden met Fatzoen, dé specialist in workshops en trainingen. Vergroot je zelfvertrouwen, verhoog je geloofwaardigheid en creëer blijvende indrukken. Onze op maat gemaakte masterclasses en energizers zullen je helpen moeilijke situaties met gratie en tact te hanteren, terwijl je je doelen bereikt en uit de menigte springt. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie. 

Een eye-opener! Praktische inzichten en tips die direct toepasbaar zijn. Zeer aan te bevelen om een graag geziene gast te worden. We hebben erg veel lol gehad. 

Simon Boorsma

Orion Fleet Management

Geweldig: praktisch, toepasbaar en boeiend. Een aanrader voor iedereen.

Victor van Buuren

Carpet Right