Met Fatzoen kun je meer doen

Sociaalvaardig je sollicitatie in

Jezelf voorstellen, je netjes kleden, oogcontact maken, de juiste lichaamshouding, vragen netjes beantwoorden. Het lijkt simpel, maar je moet het wel even weten. Tijdens de sollicitatietraining van Fatzoen leren jongeren hoe je een goede indruk kunt maken en wat de sociale codes zijn op de werkvloer. Een goede sollicitatietraining met nadruk op de sociale vaardigheden helpt vaak enorm.

Voor wie is de training

Laatste jaarstudenten van het VMBO en MBO. De lessen zijn speciaal gericht op laatste jaarstudenten die de arbeidsmarkt gaan betreden. Er wordt aandacht besteed aan presentatie en gespreksvaardigheden. Hiermee kunnen de studenten zelfverzekerd de school verlaten.

Inhoud

  • Presentatie en kleding
  • Voorbereiding op gesprek
  • Gespreksvaardigheden dmv rollenspellen
  • Do’s en don’ts
  • Certificaat van Fatzoen

Opzet

Een getrainde docent geeft de training aan een groep van 8 tot 12 geïndiceerde leerlingen. De training zelf bestaat uit 4 lessen van 90 minuten. Elke les heeft een positieve leuze en een (huiswerk) klus. De training is bruikbaar voor alle laatste jaarstudenten uit het VMBO en MBO.

Kosten

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden binnen uw eigen school, Academie of Samenwerkingsverband. Wij maken graag een passende offerte.

Geintereseerd?