Bij Stichting Fatzoen zijn we vastberaden om een positieve omgeving met wederzijds respect te creëren op scholen en binnen het bedrijfsleven.

Onze missie is om de bevordering van respectvolle en constructieve omgangsvormen centraal te stellen, waarbij we streven naar een wereld waarin empathie, begrip en harmonie de norm zijn. 

Fatzoen op kantoor

Bij een training in omgangsnormen op kantoor worden verschillende onderwerpen behandeld die betrekking hebben op professionele gedragsregels en communicatie op de werkplek. Van ergerniswekkend gedrag op de werkvloer, de “ik hoor wat je zegt”-collega, de klaag collega, de lollige collega, we kennen ze allemaal. Hoe ga je daar mee om? Hoe kun je het beste uit je collega’s halen, maar ook uit jezelf? Want een goede collega begint bij jezelf…..

Fatzoen op maat

Op zoek naar en trainingsdag, een sprankelende kick-start met een energieke en verfrissende workshop of een opzwepende energizer?

Laat u inspireren en aan het denken zetten voor een onvergetelijke training of workshop die je team weer helemaal op scherp zet.

Onze trainingen/ workshops/ energizers zijn in company en op maat.

We beloven in ieder geval een leerzame belevenis vol inspiratie en plezier, waarin grenzen worden verlegd en magie wordt ontdekt.