Verbeter Communicatie en Teamdynamiek

DISC-Training voor organisaties

Bereid je voor op een succesvolle toekomst met ons DISC-programma. Ontdek persoonlijke stijlen en leer effectief communiceren voor verbeterde samenwerking en teamdynamiek.

Waarom kiezen voor ons DISC-programma?

Een DISC®-training biedt organisaties de unieke kans om de communicatie en samenwerking binnen teams te verbeteren. Door inzicht te krijgen in de verschillende gedragsstijlen en voorkeuren van teamleden, kunnen organisaties effectiever communiceren en samenwerken. Dit leidt niet alleen tot een betere werksfeer, maar ook tot hogere productiviteit en tevredenheid onder medewerkers.

Ontdek hoe een DISC-training uw organisatie kan transformeren en bijdragen aan een positieve en productieve werkcultuur.

Voordelen van het DISC-programma

Onze workshops en trainingen zijn interactief, praktisch en leerzaam.  Onze benadering is gericht op het vergroten van zelfinzicht en kennis van omgangsvormen.

We bieden een serie van interactieve opdrachten waarin theorie over het DISC-model wordt afgewisseld met praktische oefeningen. De deelnemers leren hoe ze effectief kunnen communiceren met verschillende gedragstypen en krijgen tools aangereikt om hun eigen gedrag en dat van anderen beter te begrijpen.

Wat onze deelnemers zeggen

Een eye-opener! Praktische inzichten en tips die direct toepasbaar zijn. Zeer aan te bevelen om een graag geziene gast te worden. We hebben erg veel lol gehad. 

Simon Boorsma

Geweldig: praktisch, toepasbaar en boeiend. Een aanrader voor iedereen.

Victor van Buuren

Carpet Right

Het DISC-programma heeft me geholpen om mijn sterke punten te herkennen en te benutten. Ik voel me nu beter voorbereid op mijn toekomstige carrière en persoonlijke uitdagingen.

Lisa van Dijk

HR Consultant

Welke kennis levert het DISC-Programma op?

Voor de teamleden:

  • Zijn alle teamleden op de hoogte van de eigen voorkeursstijl en beschikken ze over essentiële kennis met betrekking tot hun eigen gedrags- en communicatiepatronen en die van anderen
  • Krijgen de teamleden inzicht in persoonlijke sterktes en ontwikkelpunten en ontwikkelen ze een mindset om zichzelf verder te ontwikkelen.
  • Kunnen de teamleden met de opgedane inzichten hun gedrag en communicatie beter afstemmen op andere teamleden, waardoor samenwerken makkelijker wordt.

Voor de manager:

  • Door de opgedane inzichten, kun je de verschillen in mensen beter waarderen
  • Ben je beter in staat de diversiteit binnen teams om te zetten naar betere resultaten
  • Kun je beter inschatten welke type mensen op welke plek gaan floreren
  • Ben je in staat gedrag te voorspellen en een inschatting maken op hoe mensen reageren op verandering;
  • Zul je in staat zijn conflicten om te buigen constructieve conflicten die resulteren in betere teamprestaties.

Een van onze workshops:

Maatwerk DISC-Programma

Bij Fatzoen begrijpen we dat elk team uniek is. Daarom hanteren we een persoonlijke benadering, volledig afgestemd op uw specifieke behoeften. Ons proces begint met een grondige intake, waarin we samen de kern van uw teamvraag identificeren en verkennen welke aanpak hier het beste bij aansluit.

Na deze intake ontvangt u van ons een gedetailleerd programmavoorstel. Dit voorstel omvat een heldere omschrijving van de teamvraag, het gewenste eindresultaat en de gekozen werkwijze. Op deze manier werken we samen aan een plan dat niet alleen effectief is, maar ook transparant en doelgericht.

                            “Wij geloven in de kracht van (zelf)inzicht en begrip binnen teams”.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie.

Je kunt ons telefonisch bereiken via Yvonne Vos op 06-42115939, een email sturen naar info@fatzoen.nl of laat een bericht achter in het contactformulier.

Wij nemen snel contact met je op om de opties te bespreken.

Contactformulier

9 + 15 =