“Education is a continual process, it’s like a bicycle… If you don’t pedal you don’t go forward”

– George Weah

Op zoek naar een sprankelende kick-start met een energieke en verfrissende workshop, een training of een opzwepende energizer?

Laat u inspireren en aan het denken zetten voor een onvergetelijke training of workshop in sociale vaardigheden die je team weer helemaal op scherp zet.

Onze trainingen/ workshops/ energizers zijn in company en op maat.

We beloven in ieder geval een leerzame belevenis vol inspiratie en plezier, waarin grenzen worden verlegd en magie wordt ontdekt.

Hoe word ik een graag geziene gast

Hoe word ik een graag geziene gast?” is niet alleen een workshop; het is een beweging richting een meer respectvolle en begripvolle samenleving. Of je nu je netwerk wilt vergroten, je persoonlijke relaties wilt verbeteren of gewoon een positieve indruk wilt maken op de mensen om je heen, deze workshop is de sleutel.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Fatzoen op maat

Omgangsvormen zijn de ongeschreven regels die bepalen hoe we met elkaar omgaan. Ze zijn belangrijk voor een goede sfeer, een prettige samenwerking en een positieve indruk.

Onze trainingen en workshops in omgangsvormen (etiquette) zijn een ideale manier om uw sociale skills, persoonlijke groei en professionele ontwikkeling een boost te geven

 

Neem contact op

Ontdek de magische wereld van omgangsvormen en sociale vaardigheden met Fatzoen, dé specialist in workshops en trainingen. Vergroot je zelfvertrouwen, verhoog je geloofwaardigheid en creëer blijvende indrukken. Onze op maat gemaakte masterclasses en energizers zullen je helpen moeilijke situaties met gratie en tact te hanteren, terwijl je je doelen bereikt en uit de menigte springt. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie. 

Een eye-opener! Praktische inzichten en tips die direct toepasbaar zijn. Zeer aan te bevelen om een graag geziene gast te worden. We hebben erg veel lol gehad. 

Simon

Geweldig: praktisch, toepasbaar en boeiend. Een aanrader voor iedereen.

Victor

Carpet Right