Trainers

Yvonne Vos

Trainer, coach,  interim marketing & communicatie manager en etiquette- en imago-expert

Motto: Goede manieren vallen niet op, het ontbreken ervan wel.

Yvonne verzorgt opleidingen en trainingen op het gebied van etiquette, sociale vaardigheden en communicatie.
Met de juiste omgangsvormen vergroot je de kans op succes.
Zowel privé als zakelijk. Yvonne vindt dat je daar niet vroeg genoeg mee kunt beginnen en zet zich op scholen met ferve in als coach en trainer Steward of andere sociaal vaardigheidsprogramma’s. Ook is zij actief als loopbaancoach.

 

Jeanne-Tine van Vonderen

Trainer – NLP coach – creatief ondernemer

Motto: ‘Fail! Your mistakes could change the world’.

Jeanne-Tine houdt ervan om talent te ontdekken en te stimuleren. Zij helpt in haar coaching, trainingen en creatieve werk om ieders persoonlijke kracht en identiteit te vinden en te benutten. Door creativiteit aan te boren, door fouten te leren maken en imperfect te durven zijn. In mislukkingen zitten je grootse groeimomenten. De creatieve aanpak van haar coaching en trainingen stimuleren om met blij gemoed te falen, te lachen om je fouten en erachter te komen waar je van houdt en waar je talent zit. En te leren wat je niet wilt. Een snellere weg naar meer eigenwaarde en geluk voor jonge mensen is haar missie. Alle tools die ze meebrengt uit haar jarenlange ervaring in communicatie, design, onderwijs en coaching zet ze hierbij in.

Kathy Boers

Motto: Etiquette is niet saai, het beweegt mee met de maatschappij.

Kathy is trainer en tevens bedenker en ontwikkelaar van o.a. het concept Professor Slurp. Dit educatieve concept is ontwikkeld om kinderen op een vlotte en ontspannen manier te leren over etiquette. Samen met de warrige Professor ontdekken ze de etiquetteregels en maken ze zich sociale vaardigheden eigen. Stichting Fatzoen wil kinderen al vroeg algemene omgangsvormen meegeven omdat ze hier hun hele leven profijt van hebben en daar draag ik graag mijn steentje aan bij”.

Tanja Vos

Motto: Ergens fatzoenlijk mee oneens zijn is uitermate belangrijk voor je standpunt.

Als informaticus is Tanja uitermate betrokken bij het bewust maken van kinderen en jonge volwassenen van nettiquette, een samenvoeging van de woorden netwerk en etiquette. De nettiquette omvat richtlijnen en gedragsregels voor het veilig en fatzoenlijk gebruik van social media op het Internet. Jongeren kennen vaak niet de implicaties van het delen van bepaalde informatie of uitspraken op social media. In onze huidige maatschappij moet daar snel verandering in komen.