Ambassadeurs

Leontine van Hooft

Moeder, ondernemer, schrijfster en adviseur.

In haar boek, De kracht van Afrikaans denken, laat zij zien hoe Ubuntu westerse ondernemers, beleidsmakers en managers kan helpen. Juist vanuit haar eigen ondernemerschap weet zij dat denken vanuit verbondenheid je veel verder brengt dan de focus op individueel belang en winstmaximalisatie. Leontine is ook een verhalenverteller en heeft inmiddels al 2 kinderboeken op haar naam staan uit de reeks: “De Kronieken van Ubuntopia”. Onlangs is deel 2 verschenen, Balla en het geheim van de Bron. U kunt al haar boeken bij Bol.com verkrijgen.

Kathy Boers

Kathy is bedenker en ontwikkelaar van o.a. het concept Professor Slurp. Dit educatieve concept is ontwikkeld om kinderen op een vlotte en ontspannen manier te leren over etiquette. Samen met de warrige Professor ontdekken ze de etiquetteregels en maken ze zich sociale vaardigheden eigen.

“Etiquette is niet saai, het beweegt mee met de maatschappij. Stichting Fatzoen wil kinderen al vroeg algemene omgangsvormen meegeven omdat ze hier hun hele leven profijt van hebben en daar draag ik graag mijn steentje aan bij”.

Pamela Sutton

Pamela ondersteunt als fondsenwerver en business consultant al jaren charitatieve instellingen. Wij zijn blij dat wij van haar expertise gebruik mogen maken.